• Karriär

Direktförsäljare / Distriktschef

P&P Technology har varit verksamt sedan 1992.
Vi är ett alltomspännande kreativt grossistföretag. Med ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare. Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper. För rätt person så är lönen i P&P Technology netto det du tjänar brutto hos liknande bolag.

Är du vår nästa medarbetare?

Vi söker just nu en Direktförsäljare/Distriktschef som är intresserad av direktförsäljning och vill arbeta självständigt i ett team samt ta en möjlighet att erövra en långsiktig framgångsrik karriär i P&P Technology.

Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Intresserad?

Vi söker en ambitiös hungrig och driven direktförsäljare eller en person som vill lära sig direktförsäljning som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Du kanske har drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla, konkurs eller liknande. Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning. Gärna erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag.

Vi välkomnar mer än gärna både manliga och kvinnliga sökande, vi stärker nu upp i dom sista lediga distrikten i Sverige utav våra 26 distrikt. Lediga områden är nu Stockholm, Helsingborg, Jönköping och Sundsvall.

P&P Technology består av två enheter. Enhet två arbetar över lite större distrikt (2 län) med vissa utvalda kundgrupper. Därigenom kan man bo i princip var som helst i Sverige, även där vi inte söker direktförsäljare idag.

Vi erbjuder:
  • Heltidsjobb tillsvidare
  • Bra lön - med stor möjlighet att påverka
  • Utbildning
  • Bonus
  • Finns möjlighet till tjänstebil

Låter detta intressant så tveka inte att söka till oss. Använd formuläret direkt här på sidan.

Har du några frågor eller funderingar kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta

Fredrik Hermansson, VD, 0730-77 78 52

 


 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.