Vilka är

 

?


Varför UPPSÖKANDE försäljning?

Uppsökande försäljning har genom historien varit ett mycket framgångsrikt sätt att nå ut till kunder och presentera nya produkter.

Det personliga mötet ger en unik möjlighet att få utmärkt information om en vara, att kunna känna och prova, ställa frågor och få tydliga instruktioner hur och när man använder produkten för att uppnå bästa resultat.

Genom ett smalare utbud av produkter kan man som ett direktförsäljningsbolag hålla en mycket hög kvalitetskontroll och sakkunnighet om produkterna som gör att du som kund kan känna dig extra trygg och säker vid ditt inköp.

Visste du att många av dagens självklara produkter på marknaden har börjat sin lansering genom försäljningsmetoden “uppsökande försäljning”?!

>> KÖRKORTET

>> KYLSKÅPET

>> DAMMSUGAREN

>> TV:N

>> MOBILTELEFONEN 
 

P&P:s “resa” började 1992 och vår första produkt var ett nyckelskåp med kodlås.nyckelskap

Det blev starten för att steg för steg utveckla ett produktprogram med fler målgrupper och ett större samarbete med leverantörer av kvalitetsprodukter.

Idag har vi ett blandat program på ca 150 produkter. Vi har valt att inte ha för många produkter i vårt program för att därigenom ha koll på att det vi har verkligen står för högsta kvalitet till våra kunder.

 

P&P Technology är alltså ett helt fristående så kallat “order on the spot bolag“ som arbetar med uppsökande idéförsäljning och som i första hand säljer förbrukningsmaterial.

Vi är en del av ett starkt nätverk av försäljningsbolag som för närvarande finns i 7 europeiska länder med totalt ca 220 säljare. P&P samarbetar idag med ca 70 fabriker, ifrån tre världsdelar, som fungerar som leverantörer.

Vår säljkår, med ca 20 st drivna direktförsäljare, besöker till 99 % slutanvändare.

Våra viktigaste målgrupper är i första hand Bygg / Fastighet / Kontor, Storkök / Restauranger / Bagerier, Lantbruk, Entreprenad / Fordon / Maskin samt Industrins underhållsavdelningar.

Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer där vi arbetar mot olika verksamhetsgrenar inom stat, landsting och kommun.

P&P Technology har alltså servat dessa branscher över 20 år. (vi arbetade under namnet P&P Specialprodukter fram till 2005)

P&P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare, tillverkare och försäljningsbolag i vårt nätverk. I våra fabriker finns det hundratals personer som arbetar i laboratorier med produktutveckling och kontroller.

Vårt kontor och lager finns i Smålandsstenar och därifrån levereras alla våra produkter från moderna och ändamålsenliga lokaler på 900m2.

 

Untitled-1