Lediga Tjänster

 

Administration/Layout

Arbetsgivare Pole & Position Technology AB
Besöksadress Idrottsgatan 6
333 23 SMÅLANDSSTENAR
Tel 0371-380 77
info@p-p.se

Vi söker just nu en medarbetare med fokus på Administration och Layout på vårt kontor i Smålandsstenar.
Du som söker behöver ha sinne för siffror och även för grafisk formgivning.
En stor del av dina uppgifter är att jobba med kontrollräkning, statistik, sammanställningar och provisionslöner för våra säljare. Även prislistor, produktindex och säkerhetsdatablad. En annan del är att jobba med layout för våra informationsblad och etiketter. Både med textmassor, bilder och grafiska former. Layoutprogrammet vi jobbar i är Corel Draw. Övriga kontorsuppgifter såsom telefon, ordermottagning och allmän kontorsservice ingår också. Även fungera som stöd på kund- och orderregistrering vid behov. Vi jobbar i VISMA Administration.

Vi önskar att du har utbildning och/eller erfarenhet av grafisk design i någon form.
Gärna bekant med dataprogrammet Corel Draw.
Goda kunskaper i Excel är också en fördel, likaså VISMA Administration.

Som person behöver du vara ordningsam, strukturerad, noggrann och stresstålig.
Även vara flexibel och gilla att ha många bollar i luften.
Ett glatt humör och serviceinriktat förhållningssätt gentemot kollegor och kunder ser vi också som en viktig egenskap i kontorsteamet.

Varaktighet Tillsvidareanställning

Tillträde Augusti 2016.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid 75%, ev utökning till 85% på sikt.

Lön: Fast lön

Kontaktpersoner: Orvar Hermansson info@p-p.se

Ansökan: Sista ansökningsdag 2016-06-19

Ansökan via e-post: info@p-p.se

___________________________________________________________________________________

 

 

Vi erbjuder dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utvecklas som säljare.

P & P Technology AB har varit verksamt sedan 1992. P & P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare. Har idag ett tätt samarbete med leverantörer i tre världsdelar. Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk-, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Vår erfarenhet är att våra produkter, kunder och arbetssätt passar mycket bra för såväl kvinnliga som manliga säljare. Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper.

Det huvudsakliga syftet med tjänsten är att leda och utveckla P & P i ditt distrikt, så att långsiktig och uthållig lönsamhet samt tillväxt uppnås. Som distriktsansvarig har du resultat- och budgetansvar för hela distriktet. Tillsammans med P & P:s ledningsgrupp kommer du strategiskt att arbeta för utveckling av distriktet. Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Vi söker dig som är en entusiastisk säljare, gärna med erfarenhet från direktförsäljning, och som person har du ett starkt eget driv och gillar att arbeta självständigt. Du motiveras av utmaningar och tar ansvar för dina uppgifter. Du är strukturerad, kreativ, tydlig, social och rolig att jobba med. Detta innebär också att långsiktigt arbeta för att skapa goda relationer med kunderna. Kanske har du drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla eller KK? Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning! Erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag värderas högt av oss. Det är meriterande om du har utövat idrott och har bra lokal förankring i distriktet.

Vi erbjuder:

- Heltidsjobb tillsvidare

- Bra lön – med stor möjlighet att påverka

- Utbildning

- Bonus

Eftersom vi kommunicerar direkt med våra kunder både muntligen och skriftligen, behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.

Är du villig att ta möjligheten till att erövra en långsiktig och framgångsrik karriär i P&P?! Då är du varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!

Arbetstid/Varaktighet
Tills vidare. Tillträde enl. överenskommelse. Heltid. Dagtid.

Lön
Provision. Prestation. Bonusar. Kollektivavtal finns.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post: info@p-p.se

Kontaktpersoner
Orvar Hermansson: 0730-777 853
Fredrik Hermansson: 0730-777 852
Kontoret: 0371-380 77

 Regionchef
(Detta arbete kan du även erövra om du börjar som distriktschef)

Vi erbjuder Regionchefsarbete med möjlighet till delägarskap i P&P Technology AB och att långsiktigt säkra sin framtid i fastighetsbranschen. Vi kan lämna bankreferenser m.m. över P&P Technology AB och för fastighetsdelen. Ej under 30 år med dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning.