Lediga Tjänster

Direktförsäljare/Distriktschef med möjlighet till en plats i Managementteamet.

P&P har varit verksamt sedan 1992. Vi är ett alltomspännande kreativt grossistföretag. P&P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare.            Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper. För rätt person så är lönen i P&P netto det du tjänar brutto hos liknande bolag.

Vi söker just nu en Direktförsäljare/Distriktschef som är intresserad av direktförsäljning och vill arbeta självständigt i ett team samt ta en möjlighet att erövra en långsiktig framgångsrik karriär i P&P.        Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Vi söker en ambitiös hungrig och driven direktförsäljare eller en person som vill lära sig direktförsäljning som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Du kanske har drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla, konkurs eller liknande. Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning. Gärna erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag.

Vi välkomnar mer än gärna både manliga och kvinnliga sökande, vi stärker nu upp i dom sista lediga distrikten i Sverige utav våra 25 distrikt. Lediga områden är nu Stockholm, Skåne, Kalmar, Fyrstad, Uppsala och Kronoberg.

P&P består av två enheter. Enhet två arbetar över lite större distrikt (2 län) med vissa utvalda kundgrupper. Därigenom kan man bo i princip var som helst i Sverige, även där vi inte söker direktförsäljare idag.

Vi kan på sikt eventuellt erbjuda Managementroll med möjlighet till delägarskap i P&P Technology AB och att långsiktigt säkra sin framtid i fastighetsbranschen. Mångårig erfarenhet inom försäljning och dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning är meriterande.

All rekrytering till Managementteamet sker alltid internt från distriktschef.

Vi kommer inom de närmsta åren tillsätta 3-4 tjänster i Managementteamet varav en tjänst i Norge.

Vi erbjuder:

* Heltidsjobb tillsvidare
* Bra lön – med stor möjlighet att påverka
* Utbildning
* Bonus
* Finns möjlighet till tjänstebil

Låter detta intressant så tveka inte att söka till P&P Technology.

Har du några frågor eller funderingar kring denna tjänst är du välkommen att kontakta Fredrik Hermansson, VD, 0730-777 852.

 

_____________________________________________________________________________________________

 

 

Vi erbjuder dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utvecklas som säljare.

P & P Technology AB har varit verksamt sedan 1992. P & P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare. Har idag ett tätt samarbete med leverantörer i tre världsdelar. Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk-, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Vår erfarenhet är att våra produkter, kunder och arbetssätt passar mycket bra för såväl kvinnliga som manliga säljare. Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper.

Det huvudsakliga syftet med tjänsten är att leda och utveckla P & P i ditt distrikt, så att långsiktig och uthållig lönsamhet samt tillväxt uppnås. Som distriktsansvarig har du resultat- och budgetansvar för hela distriktet. Tillsammans med P & P:s ledningsgrupp kommer du strategiskt att arbeta för utveckling av distriktet. Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Vi söker dig som är en entusiastisk säljare, gärna med erfarenhet från direktförsäljning, och som person har du ett starkt eget driv och gillar att arbeta självständigt. Du motiveras av utmaningar och tar ansvar för dina uppgifter. Du är strukturerad, kreativ, tydlig, social och rolig att jobba med. Detta innebär också att långsiktigt arbeta för att skapa goda relationer med kunderna. Kanske har du drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla eller KK? Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning! Erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag värderas högt av oss. Det är meriterande om du har utövat idrott och har bra lokal förankring i distriktet.

Vi erbjuder:

- Heltidsjobb tillsvidare

- Bra lön – med stor möjlighet att påverka

- Utbildning

- Bonus

Eftersom vi kommunicerar direkt med våra kunder både muntligen och skriftligen, behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.

Är du villig att ta möjligheten till att erövra en långsiktig och framgångsrik karriär i P&P?! Då är du varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!

Arbetstid/Varaktighet
Tills vidare. Tillträde enl. överenskommelse. Heltid. Dagtid.

Lön
Provision. Prestation. Bonusar. Kollektivavtal finns.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post: info@p-p.se

Kontaktpersoner
Orvar Hermansson: 0730-777 853
Fredrik Hermansson: 0730-777 852
Kontoret: 0371-380 77

 Regionchef
(Detta arbete kan du även erövra om du börjar som distriktschef)

Vi erbjuder Regionchefsarbete med möjlighet till delägarskap i P&P Technology AB och att långsiktigt säkra sin framtid i fastighetsbranschen. Vi kan lämna bankreferenser m.m. över P&P Technology AB och för fastighetsdelen. Ej under 30 år med dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning.